20/2/12

El Sènior empata a la pista del lider...25 a 25!

Partit d'handbol corresponent a la 3ª catalana on hi havia el gran partit de la jornada entre el líder del grup l´Oar Gracia de Sabadell i el nostre equip el CH Papiol.

Una cosa ben certa es que, no va ser un partit fàcil. Els homes de en Bernat Colomer i Bryan Fernández van plantejar des de un principi, un partit força defensiu i tècnic a la vegada. Una primera part podríem parlar-hi realment boja, per què tota l'estona era ficaren un gol per sobre un per sota, i així fins al final de la primera part on el resultat indicava dos gols per sota pel nostre equip (17-15).

Alguna cosa va tindrà que canviar al vestidor per què els nostres jugadors surtíssin molt motivats a l'hora de afrontar la segona part, una segona part on vam tindrà pràcticament un marcador boig dos amunt, dos abaix i així fins les acaballes del partit, uns 10 minuts finals la veritat que d'infart.

Atacs consecutius del Oar on pràcticament el nostre porter i la nostra defensa van estar força encertats, últims minuts del partit on el marcador déia que portaven una renda de dos gols per sota al nostre equip el qual, amb atacs llargs i encertats per part dels nostres jugadors van fer pujar el (25 a 25) al marcador, a falta de 35 segons pel final del partit temps mort sol-licitat pel Oar Gracia de Sabadell, cada vegada hi havía més tensió entre els dos equips i a la graderia també, força aficionats escridassant alguns dels nostres jugadors fins al punt inclús de faltar al respecte, però bueno no entrarem amb més detalls, jugada preparada per part del Oar tal i com hem dit abans i amb la fortuna que el llançament realitzat per part del jugador de Sabadell va anar fora per ben poc, poc temps i quedava per la fí del partit on els nostres jugadors van tindrà l'opció i oportunitat de donar la sorpresa al poliesportiu municipal de Oar Gracia de Sabadell, però un mal encertat arbitratge va deixar escapar la il-lusió dels nostres jugadors, quan un jugador dels nostres ja llançant de cara a porteria davant del porter sol, va xiular l'arbitre un polèmic final a Sabadell.

Final de pomes agres podríem dir i mal gust de boca per alguns i per altres. Però per contra felicitar el punt importantíssim aconseguit aquest cap de setmana al camp del líder que encara deixar al nostre equip amb moltes garanties de poder assolir l´ascens de categoria. Felicitar a tots els jugadors i equip tècnic per el gran partit jugat i lluitat fins l'últim segon, a seguir així nois.

La setmana que ve, tenim una altre final a Papiol, ens visita el CH Sant Llorenç, equip que a l'anada va dornar la sorpresa a la seva pista guanyant al nostre sènior per 30 a 28. Us hi esperem a tots! FORÇA PAPIOL!