24/2/12

El Pavelló Municipal d'en peus aplaudint a l'Aleví Femení...

Aquest divendres, l'Aleví Femení d'handbol de l'Esport Base del Papiol ha començat la segona fase de la competició.

El rival d'aquest divendres a Papiol era el BCN Sants, equip que ja coneixia les nostres noies ja que a la primera fase ja van jugar entre elles amb clara victòria del Sants, 53 a 6.

L'equip amb la bona evolució que porta últimament volia si mes no, millorar el resultat de la primera fase on el conjunt local les va passar per sobre. En el partit d'avui les nostres noies han sortit molt endollades i han desplegat un molt bon joc.

Durant l'escalfament el pavelló municipal del Papiol s'anava omplint mica a mica, sobretot al costat on es jugava el partit. Fins que a l'inici del partit el pavelló lluïa una magnifica estampa, amb aproximadament una seixantena d'espectadors. Això en un partit de mini handbol es tot un luxe.

La primera part, molt emocionant, ha sigut una gran part de tu a tu, on els dos equips s'estaven tantejant el terreny i que l'empat en tot moment ha sigut el clar protagonista, el resultat final de la primera part ha sigut de 9 a 9.

El segon quart les nostres noies encara una mica amb el nerviosisme que provocava tanta expectació han caigut per la mínima 8 a 9, en una part, com la primera força igualada i on els mínims detalls eren els que feien regalar ocasions al rival.

Al tercer quart, les nostres noies amb el public de cara, s'han començat a trobar mes còmodes i han guanyat la part, 7 a 5, amb una molt bona defensa col·lectiva on les nostres noies han deixat amb 5 gols l'equip barceloní.

L'ultim quart, ha sigut el que mes intens de tots, els altres ja ho eren, però aquest ultim encara mes. L'ultim quart ha començat molt igualat, si la part la guanyava el Sants s'emportaven una victòria d'or de Papiol, i en el cas de que guanyessin les nostres, s'enfozava el pavelló ja que l'ambient era extraordinari.

Molta igualtat entre els dos equips a l'ultim quart, fins que a falta de 3 minuts les nostres han apretat una mica mes l'accelerador, treien del fons de l'armari les forces que quedaven i s'han endut el quart per 10 a 8. Els últims 2 minuts de partit el public estava totalment en peu. Això si, a falta de 20 segons fins al final, el nostre equip s'ha endut una gran ovació de la grada que ha durat fins al final del partit.

Victòria que dona moltes ales a aquest equip que cada setmana que passa va a mes, la setmana vinent, desplaçament complicat a Sant Pere de Ribes.