12/2/12

SÈNIOR MASCULÍ 37 - 24 CH CORNELLÀ

El Sènior Masculí ha guanyat amb claredat aquest cap de setmana al CH Cornellà, equip de la zona baixa de la classificació.

El Cornellà es un equip força irregular ja que sobretot davant equips de la zona alta de la classificació es creix i treu bons resultats (fa dues setmanes el lider nomes va guanyar de 2 gols al Cornellà).

Per això, els nois d'en Bernat Colomer i Bryan Fernàndez no volien cap sorpresa i desde el primer instant van ser els clars dominadors del partit, al minut 5, el resultat era clar, 6 a 0 a favor dels nostres.

Una defensa força intensa i sortint al contraatac feia que els nostres juguessin gairebé a plaer davant d'un dels cuers.

A la segona part, la tònica ha sigut la mateixa, però durant el minut 12 i 16 una petita relaxació dels nostres ha fet que el Cornellà tornes a agafar una mica d'aire, però en cap moment s'ha acostat al marcador, en els últims 20 minuts, els nostres han tornat a prémer l'accelerador i han acabat guanyant 37 a 24.

La setmana vinent els nostres nois visiten al lider, l'OAR Gracia Sabadell.