27/11/11

SÈNIOR MASCULÍ 34 -- 27 BALONMANO CARDEDEU

El Sènior Masculí es retroba amb la victòria 3 setmanes desprès.

Els nois d'en Bernat Colomer i Bryan Fernàndez han guanyat aquest diumenge al Pavelló Municipal del Papiol al Balonmano Cardedeu (fins ara segon classificat) per 34 a 27.

El partit ha començat bastant igualat, els nostres no han trobat forma de treure grans avantatges en el marcador ja que el Cardedeu amb un equip força jove no volia deixar escapar els nostres nois i han començat a fer un joc força ràpid per intentar incomodar els nostres nois, però els nostres atents en tot moment no han deixat masses opcions als vallesans.

A la segona part, els nostres han sortit molt decidits en defensa i no han deixat que el Cardedeu pugues desplegar el seu joc ràpid i han obligat a que els vallesans es trobessin molt incomodes en atac.

Els nostres que han sortit molt forts a la segona part han tingut que obligar a l'entrenador visitant demanar temps mort gairebé nomes començar el segon temps ja que els nois d'en Bernat Colomer han sortit amb l'accelerador pres i volia parar d'alguna manera el joc Papiolenc.

Finalment el resultat ha sigut de 37 a 24, victòria molt important per els nostres per retrobar sensacions i tirar un altre cop classificació amunt i la propera setmana el partit es davant de l'actual segon classificat, l'Handbol Rubí.

Jugadors que han jugat aquest partit:

Ruben Vicente i Yete (Porters), Xavi Lorenzo, Joel Liesa, Marc Bou, Pablo Hernàndez, Aleix Pérez, Pablo Cuello, Alex Albert, Lluc Ferres, Carlos Elena, Albert Abril i Marc Bladé.