21/11/11

La base no descansa..

Aquest passat cap de setmana, la base no ha descansat com ha fet el Sènior.

Tots tres equips de la base han realitzat uns magnífics partits allà on han jugat i dos d'ells han tret victòries en els seus respectius partits.

A les 9 del matí el Benjamí Femení i l'Aleví Femení tenien els seus respectius partits de lliga, a Cornellà i Sant Joan Despí respectivament.

Les mes petites anaven a Cornellà, a jugar davant de l'Almeda davant d'un equip que no havien jugat mai, les noies d'Albert Hueso van guanyar les 4 parts amb solvència i durant tot el partit nomes van encaixar 5 gols i van realitzar 24.

A la mateixa hora però a Sant Joan Despí, les noies entrades per l'Aleix Pérez i el Miquel Campderros van perdre davant del Sant Joan Despí "B" en un partit complicat, però que les nostres van plantar cara durant tot el partit. (L'any passat ja van jugar en categoria Benjamí i les nostres van encaixar mes de 60 gols).

Les noies de l'Aleví van realitzar un gran partit i van plantar cara a totes les parts excepte el tercer quart que es van despistar i l'Aleví del Sant Joan ho va aprofitar per apallissar les nostres.

Per el que fa als nois de l'Ana Calle van guanyar, en un partit molt intens al CH Martorell al Pavelló Municipal (11h.).

Els nois del Benjamí van sortir molt endollats els dos primers quarts on van guanyar tots dos quarts per 2/3 gols de diferencia, en el tercer quart, els de Martorell van despertar i van sortir molt forts en defensa i ràpids al contraatac i van deixar estabornits als nostres nois on es jugaven el partit a l'ultim quart.

En l'ultim quart un bon període dels nostres va fer que els nois de l'Ana Calle guanyessin el seu respectiu partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario