5/12/11

CH RUBÍ 25-40 SÈNIOR MASCULÍ

Aquest diumenge el Sènior Masculí jugava a la difícil pista del CH Rubí, equip que fins aquesta jornada anava empatat a punts amb els nostres.

Els nostres van fer un gran partit, molt seriós davant d'un equip molt jove i ràpid que no va regalar res als papiolencs.

L'entrenador Bernat Colomer va tindre que fer molts experiments per completar la convocatòria ja que van haver-hi baixes d'última hora, com la del Marc Bladé, Pablo Cuello, Aleix Pérez o Rubén Vicente. En Bernat va tindre que completar la convocatòria amb un jugador juvenil que debutava amb el Sènior, l'Oriol.

L'Oriol va estar a l'alçada del partit, tot i que no va poder veure porteria va jugar molt per l'equip i va facilitar molt les coses als companys.

La primera part els nostres van fer una bona defensa i no van deixar gaires opcions als vallesans, els nostres, a la mitja part guanyaven 11-16.

A la segona, sense massa historia, els nostres tot i les baixes van voler accelerar una mica mes el ritme del partit i van acabar defensant dur i sortint al contraatac sense massa oposició.

El resultat final va ser de 25-40. El proper partit serà el dissabte 17 a les 18 hores al Pavelló Municipal davant del CH Ripollet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario