24/10/11

SÈNIOR MASCULÍ 27 - 22 BALONMANO PAU CASALS


El Sènior Masculí del Papiol torna a guanyar i es consolida lider en solitari de la categoria, essent l'únic equip que ha guanyat els dos partits que han disputat.

Aquest diumenge el Sènior tenia la visita del Balonmano Pau Casals de Sabadell, un equip vetera que en cap moment va ficar les coses fàcils als nois d'en Bernat Colomer i Bryan Fernández.

Durant la primera part, els nostres van manar en el marcador, però no podien agafar una aquella certa distancia perquè el partit pogues tindre mes color Papiolenc. Quan els nostres podien travessar la defensa Sabadellenca es trobaven a sota pals el porter visitant, que va treure pilotes clares de gol.

A finals de la primera part, amb els nostres guanyant però sense agafar una amplia distancia en el marcador va arribar la lesió del vicentí Adrià Fernandez, en principi no es cap lesió greu, però durant aquesta setmana es farà una ressonància per descartar cap lesió de gravetat.

A la segona part, el partit va continuar amb la mateixa tònica, el Papiol manant en el marcador però sense agafar amplies diferencies de gol.

Jugadors convocats que van jugar davant del Balonmano Pau Casals:

Ruben Vicente i Marc Olea (Porters), Adrià Fernàndez, Joel Liesa, Lluc Ferres, Andres Fernàndez, Alex Albert, Pablo Cuello, Aleix Pérez, Albert Hueso, Carlos Elena, Marc Bou i Marc Bladé.

La propera setmana el Papiol visita el Cornellà equip cuer de la competició, desprès de perdre la primera jornada contra l'OAR Gràcia Sabadell i aquest cap de setmana també ha perdut davant del CH Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario