1/11/11

CH CORNELLÀ 19 - 22 SÈNIOR MASCULI

El Sènior Masculí guanya a la difícil pista del CH Cornellà, a la pretemporada els nostres van guanyar al Cornellà per un diferencia de 20 gols.

Els nostres sabien que el partit d'aquesta jornada tot i guanyar a la pretemporada amb un resultat tant abultat no seria gens fàcil, un Cornellà força reforçat va sortir molt ficat en el partit i no deixava que els nostres agafessin clares rendes en el marcador (màxima diferencia a favor del Papiol, 3 gols per sobre). Els nostres sempre manaven en el marcador, però no trobaven aquell moment per "matar" el partit. La primera part no va ser massa positiva per els nostres ja que al minut 10 de partit, l'Andres Fernandez va ser lesionat i no va poder tornar a jugar. L'únic positiu de la primera part va ser el marcador (10 a 11 favorable els nostres).

A la segona part, el Cornellà va sortir molt mes dur en defensa i buscava que els nostres joves jugadors caiguessin en accions absurdes per provocar exclusions. L'exemple va ser al minut 15 de la segona, un cop de colze del jugador del Cornellà nº4 al nostre jugador, Pablo Cuello que el va deixar a terra i el jugador nº4 no va ser exclòs però si Pablo Cuello per protestar.

Tot i aixi, la segona part anava força igualada, igual que la primera, però en una altre acció com la del Pablo, en Lluc Ferres va ser exclòs i va rebre la targeta vermella.

Es a dir, una segona part, on es va veure poc handbol però que el important va ser que els nostres es van endur els 2 punts de Cornellà.

El Sènior continua lider i la setmana vinent rebem l'OAR Gracia, un altre rival dur.