16/10/11

Resum del cap de setmana (15/10/11)

Bon cap de setmana per el que han representat els nostres equips. El Benjamí Femení, l'Aleví Femení i el Sènior Masculí son els que han tingut activitat aquest cap de setmana. El Benjamí Masculí ha descansat.

El divendres a la tarda l'Aleví Femení rebia el CE Molins de Rei, equip que en tots els enfrontaments havia guanyat amb claredat a les nostres noies. Però aquest cop no ha sigut aixi, les nostres noies van plantar cara de valent a les veïnes i els hi van donar un recital de joc col·lectiu a les Molinenques que es van veure sorpreses per les nostres noies. El Molins nomes respirava quan tenia la pilota la jugadora nº6 que per envergadura es va ficar l'equip a l'esquena i va fer que guanyessin 3 quarts, el primer quart va ser un recital Papiolenc.

El dissabte al matí jugava el Benjamí Femení a Sant Joan Despí, les noies de l'Albert Hueso i Pablo Cuello van guanyar amb claredat a les noies del Sant Joan Despí "B" per 30 gols de diferencia (18 a 48), tot i que les nostres no van estar massa encertades van poder guanyar amb força claredat a les locals.

El diumenge, l'ultim en jugar ha sigut el Sènior Masculí, el debut a la competició ha sigut a la Garriga. L'equip local no ha ficat gens fàcil les coses als nostres nois, ja que desde el primer moment s'ha vist que seria un partit de tu a tu i que qui cometes errors ho pagaria força car i aixi ha sigut.

Els nois d'en Bernat Colomer han sortit durs i han implantat el seu joc a la pista davant d'un rival amb gent jove i algun jugador veterà que durant tot el partit han donat molta guerra als nostres, però que en cap moment han aconseguit ficar-se per davant dels nostres nois. El resultat mes igualat ha sigut l'empat a 14 que tots dos equips portaven a falta d'un minut i poc per el descans, però en aquell moment els nostres han premes una mica l'accelerador i han arribat al 14 a 16 del descans.

A la segona part, tot ha continuat igual que la primera, però els nostres han premes una mica l'accelerador i han aconseguit una renda favorable de +8 gols que desprès la Garriga ha volgut retallar fins al 26-31 final.

El proper partit del Sènior es a casa, el diumenge a les 12 del migdia, us hi esperem!