9/10/11

Resum del cap de setmana (8/10/11)

Resultats positius aquest cap de setmana per el que fa l'handbol. L'Aleví Femení ha sigut l'únic equip que no ha jugat aquest cap de setmana, però per el que fa la resta, tots han tret resultats positius dels seus respectius enfrontaments.

Divendres a les 22 hores, un horari poc normal per que el fa en un partit d'handbol, el Sènior Masculí jugava a Sant Just Desvern que militara a la mateixa categoria que el nostre Sènior. Un Papiol amb forces baixes per lesió i per diferents compromisos va passar per sobre del Sènior "B" del Sant Just. Un partit plàcid que va servir per donar minuts i corregir els detalls abans de l'inici lligue aquest proper cap de setmana. El resultat del partit va ser de 17 a 33 a favor dels nostres.

Per el que fa a la base, el Benjamí Masculí de l'Esport Base va guanyar a Sant Joan Despí. El partit disputat el matí del dissabte va fer que els nois entrenats per Ana Calle i Pablo Hernàndez guanyessin còmodament davant d'un rival un any inferior.

Per el que fa a l'altre equip de la base que va jugar, el Benjamí Femení entrenat per l'Albert Hueso i el Pablo Cuello, va treure un empat meritós davant de l'Escola d'Handbol Gavà on a la pretemporada les nostres van caure. En aquest partit no va ser aixi, les Benjamines van realitzar un bon partit però a ultima hora van empatar el partit, A gols les noies van guanyar al Gavà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario