23/3/12

El Club Hanbdol Papiol aconsegueix l'ascens per la porta gran

L’Equip Sènior del Club Handbol Papiol va aconseguir aquest passat dissabte assegurar-se matemàticament l’ascens de categoria, desprès de guanyar al Rubí per un resultat clar, 40-26.

Ja feia dues setmanes que es respirava a l’ambient que el Club Handbol Papiol estava a punt d’aconseguir quelcom històric pel nostre poble. Els homes d’en Bernat Colomer estaven a només 2 partits d’aconseguir l’ascens, només 4 punts per aconseguir pujar de categoria. Un fet que semblava impensable quan només fa 2 anys un grup de joves del poble tornaven a recuperar l’equip Sènior després de la seva dissolució anys endarrere.

Amb els deures mig fets, cal recordar que l’equip va guanyar la setmana passada al camp del Cardedeu, els jugadors escalfaven el passat dissabte a la tarda a la pista del Poliesportiu Municipal del Papiol, on 10 minuts abans de començar el partit la graderia presentava un aspecte impressionant.

El partit va començar, i poc a poc el pavelló es va acabar d’omplir. El joc que es podia veure a la pista estava a l’alçada de les expectatives creades. El Rubí no donava el seu braç a tòrcer, estava obligat a guanyar si volia mantenir les opcions d’ascens. De la seva banda, el Papiol mirava de fer el seu bon joc de sempre, tot i que patia amb les ràpides transicions del rival. El marcador estava molt ajustat, fins que als darrers minuts de la primera part, el Rubí no va poder mantenir el seu frenètic ritme de joc, un fet que el Papiol, amb més rotació, va saber aprofitar. Així, l’equip local marxava al vestidor per davant en el marcador.

A la represa no hi va haver massa història. El públic va acabar de donar la força necessària a l’equip local per mantenir el bon joc i la renda aconseguida a la primera part. Poc a poc  la distància es va anar ampliant fins als 14 gols finals.

L’ Àrbitre va xiular el final del partit, tota la banqueta del Papiol va saltar a la pista, jugadors i equip tècnic es van abraçar i van començar a celebrar, amb el suport incondicional de la grada,  el que tanta feina els ha costat, l’ascens de categoria.  La festa va continuar al vestidor, i com és costum l’equip tècnic també va passar per la dutxa.

Un cop aconseguit aquest triomf, el capità de l’equip, Aleix Pérez,  ha volgut agrair des de Papioldigital el suport del públic “ la gent ha estat un factor clau, han estat el jugador número 8 de l’equip, sense ells això hagués estat molt més difícil d’aconseguir ”.

Ara ja només queda acabar la lliga en primera o segona posició i esperar a conèixer quins són els encreuaments de la fase final del Campionat de Catalunya de Tercera Catalana.