11/3/12

BALONMANO CARDEDEU 24 - 26 SÈNIOR MASCULÍ

El Sènior Masculí va guanyar dissabte a la difícil pista del quart classificat, l'Handbol Cardedeu.

El partit no era gens fàcil ja que com s'ha estat comentant durant tota la temporada, la lliga esta molt apretada i tots els equips tenen molta igualtat.

El Cardedeu es jugava el tot per el tot a la seva pista, en cas de perdre, es quedava matemàticament fora de les possibilitats d'ascens i va sortir a per totes desde el primer instant fent un joc molt ràpid i en certs moments agressius que incomodava els nostres jugadors.

Una primera part dominada en tot moment per el conjunt vallesà, com em dit abans, per el joc ràpid i l'agressivitat va fer que al descans els nostres anessin dos gols per sota.

A la represa, els nostres van començar a dominar una mica en el joc i van començar a repartir el seu millor repertori, realitzant una bona defensa i sortint al contraatac, el joc on millor es troben els nostres jugadors. A mesura que la segona part anava passant els nostres s'anaven trobant millor. Finalment desprès de donar la volta al marcador a força de coratge, els nostres es van en dur el partit per un ajustat 24 a 26.

El proper partit es a Papiol, el dissabte 17 a les 16:30 h, davant de l'Handbol Rubí, en cas de victòria, l'ascens dels nostres serà matemàtic!