5/2/12

BM PAU CASALS 18 - 27 SÈNIOR MASCULÍ

El nostre Sènior Masculí ha jugat avui diumenge a la difícil pista del Balonmano Pau Casals, penúltim classificat.

Els nois d'en Bernat Colomer no han començat massa bé el partit, els locals han volgut marcar terreny i al minut 5 de partit el nostre entrenador s'ha vist obligat a demanar el temps mort ja que el resultat era clar per els Sabadellencs, 5 a 1. En aquests 5 minuts de partit els nostres havien errat 5 atacs.

Desprès d'aquest temps mort els nostres han canviat una mica (però no massa) i han començat a retallar el marcador fins arribar a la mitja part perdent de 3 gols.

A la mitja part, la consigna al vestuari era clara, jugar com nosaltres sabem.

A l'inici de la segona part els nostres han començat a treure el seu millor repertori i mica en mica han començat a jugar el nivell que ens tenen acostumats obligant al minut 7 de la segona part demanar temps mort a l'entrenador local, ja que els nostres ja havien remuntat i anaven dos gols per sobre, 14 a 16.

Tot i el temps mort local, els del Pau Casals no han pogut parar els nostres nois que han anant incrementant el ritme fins arribar al 18-27 final.

La setmana que ve ens visita el CH Cornellà, ultim classificat però que la setmana passada nomes va perdre de 2 gols davant del lider de la classificació, l'OAR Gracia Sabadell.