15/1/12

La lliga està força igualada...

El titular està clar, la lliga s'apreta.

Aquest cap de setmana del 14 i 15 de gener, el nostre Sènior Masculí ha tingut jornada de descans, però els demés equips han tingut competició, els resultats han beneficiat força als nostre equip, ja que exceptuant al CH Cerdanyola, els altres rivals directes han acabat perdent els seus partits.

L'OAR Gracia Sabadell, lider de la competició ha perdut aquest diumenge 15 de gener a la pista de la Garriga, 24-23. L'Oar Gracia esta amb 13 punts a la lliga i primer classificat.

En segona posició, empatat amb el nostre sènior, trobem al CH Cerdanyola que aquesta setmana ha guanyat amb claredat al CH Sant Llorenç (35-25). Cerdanyola i Papiol estan empatats a 12 punts.

En quarta posició, trobem al BM Cardedeu que aquesta setmana ha perdut a la pista del CH Ripollet (29-25).

La propera jornada, el nostre sènior tindrà la visita del CH Cerdanyola a les 16 hores al Pavelló Municipal.

L'Oar Gracia Sabadell jugara al seu camp del derbi Sabadellenc davant del Balonmano Pau Casals.

Per ultim, el Balonmano Cardedeu ha de complir la seva segona jornada de descans es a dir tanca la primera volta amb 10 punts.

També una de les coses que cal tenir en compte aquesta propera jornada, es el cas del gol average.

Veient l'apretada que esta la competició, no nomes valdran els punts que s'aconsegueixin en aquesta propera jornada, sino, que també els gols amb els que es guanyin per tal de tenir una mica mes de coixi a l'hora del partit de tornada que del tot segur serà mes que decisiu.

Recordem, que hi ha 4 equips clars aspirants a aquest ascens i nomes hi ha dues places.