6/11/11

SÈNIOR MASCULÍ 26-31 OAR GRACIA SABADELL

Alex Albert (Jugador del Sènior Masculí)
L'OAR Gracia va sortir molt mes endollat que el Papiol en els primers minuts, cosa que es va reflectir en el marcador, ja que van fer un parcial en els primers 10 minuts de 2 a 6 favorable als vallesans.

Per rematar el mal inici dels nostres, al minut 10 de joc també, l'Alex Alebrt ja portava dues exclusions provocades per el bon atac vallesà que obligava als nostres a defensar amb mes duresa.

L'Oar tenia una molt bona circulació de pilota i un bon atac, però la defensa local mica en mica es va començar a trobar millor i es va arribar amb empat a 15 al descans.

A l'inici de la segona part, el Papiol va aconseguir marxar una mica en el marcador, ficant el marcador 3 gols amunt, però l'OAR va incrementar el seu ritme, en aquell moment els nostres van trobar a faltar les baixes que hi havia per aquest partit i l'OAR ho va aprofitar per ficar-se per davant en el marcador, en aquell moment el partit es va tornar una mica boig i finalment els vallesans es van endur el partit per 26 a 31. Resultat que fa perdre el lideratge als nostres.

Jugadors convocats: Ruben Vicente i Mark Olea (Porters), Alex Albert, Marc Bou, Joel Liesa, Albert Capdevila, Albert Hueso, Guille Mora, Marc Bladé, Xavier Lorenzo, Carlos Elena i Albert Abril.

El proper partit del Sènior Masculí serà el proper cap de setmana a la difícil pista del CH Sant Llorenç (Sant Feliu de Llobregat)